Artikelen door Support PCA Mobile

,

Release Notes Nemo5Android update Donderdag 28 februari

Donderdag 28 februari vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt! Hoe ontvangt u deze update ? De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u […]

Release Notes Nemo5Android update vrijdag 1 februari 2019

Vrijdag 1 februari 2019 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt! Hoe ontvangt u deze update ? De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u […]

,

RELEASE NOTES UPDATE 17 DECEMBER

Maandag 17 december 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt! Hoe ontvangt u deze update ? Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update voor de kantoor applicaties automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren […]