Donderdag 14 maart 2019 vanaf 18:00 wordt de nieuwe release van Marlin vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren bij een eerste inlog actie.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Marlin

Nieuwe functionaliteit:

• Tekst kopiëren
    Het is mogelijk om teksten te selecteren en te kopiëren, zoals de oplossingsteksten en opmerkingsteksten in het registratie scherm.

Verbeterde functionaliteit:

• Strengere controle op e-mail velden
    Bij het versturen van een taak wordt er strenger gecontroleerd op het e-mail veld. Hier moet een correcte waarde in staan. Dit voorkomt problemen in het verdere proces.
  • Strengere controle op foutieve velden
    Marlin controleert strenger op foutieve velden. Deze velden worden met een rode marker getoond.
  • Filters weergave
    Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd voor de weergave van filters.
  • Plannen meervoudige selectie
    Bij het plannen van een meervoudige selectie taken kwam er een foutief informatiescherm naar voren. De tekst in dit scherm is aangepast.
  • Scrollbar bij blokkade
    In de lijst van aantekeningen bij een blokkade, is een scrollbar toegevoegd.
  • Activiteiten toevoegen
    Marlin kon vastlopen bij het toevoegen van een activiteit in het activiteiten tabblad. Dit probleem is opgelost.
  • Planacties in maandweergave
    In de maandweergave was het niet mogelijk om planacties uit te voeren. Dit is hersteld.
  • Uren boeken
    Marlin toont in het registratie tabblad -> Uren nu ook de medewerker waarvoor uren zijn geboekt.
  • Planvoorstel sortering
    Er is een aanpassing gemaakt in de sortering van planvoorstellen voor de mobiele gebruikers.
  • Maandweergave
    Maandweergave kan bezetting en percentage tonen bij een resource.
  • Afspraak pop-up
    Het is mogelijk om via een licentie instelling uit te schakelen dat de afspraak pop-up telkens naar voren komt. Dit kan wenselijk zijn wanneer een afspraak
    altijd automatisch aangepast moet worden en de pop-up niet noodzakelijk is. Neem contact op met PCA support om dit verder in te richten (support@pcamobile.com).
,

Release Notes Nemo5Android update Donderdag 28 februari

Donderdag 28 februari vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Onderstaand leest u de release notes van Nemo5Android  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Nemo5Android

Nieuwe functionaliteit:

• Afspraak gegevens
    Afspraak gegevens uit Marlin zijn nu ook zichtbaar in Nemo5Android (voorwaarde is wel dat deze gegevens verstuurd worden).
  • Aanmaken van een MobileCreatedTask op basis van een installatie
    Het is mogelijk om een MobileCreatedTask aan te maken op basis van een installatie. Neem contact op met ons voor inrichting van deze functionaliteit (support@pcamobile.com).

Verbeterde functionaliteit:

• Bellen vanuit het archief
    Het is nu mogelijk om vanuit het archief te bellen. In het archief wordt het telefoonnummer gemarkeerd zodat deze gebeld kan worden (voorwaarde is wel dat er een SIM kaart met abonnement aanwezig is in het device).
  • Takenlijst blijft laden
    Bij het terugkeren naar de takenlijst bleef deze soms laden en kon er een crash ontstaan. Dit probleem is opgelost.
  • Weergave naam bij aanmaken taak
    De klantnaam wordt nu ook getoond bij het aanmaken van een taak.
  • Verwijderen repeterend formulier
    Het is mogelijk om in de Phil applicatie een ingevuld formulier te verwijderen. Wanneer je dit doet met repeterend formulier worden alle ingevulde formulieren verwijderd. Dit is niet wenselijk. In deze versie wordt alleen het betreffend formulier verwijderd i.p.v. alle formulieren.
  • Schijfrechten bij download
    Voor het downloaden van documenten wordt gecontroleerd of NeMO5 wel schrijfrechten heeft, om het bestand op te slaan. Dit voorkomt onnodige synchronisatie en bij behorend dataverbruik.
  • Ophalen vrije opdrachten
    Bij het ophalen van de vrije taken kan ook bepaald worden of de vakman wel beschikbaarheid heeft. Het bepalen van de beschikbaarheid werd uitgevoerd met een verkeerde start en einddatum. Dit probleem is opgelost.
  • Foto’s zichtbaar in galerij
    Foto’s gemaakt in Nemo5Android worden nu weer zichtbaar in de galerij.
,

PCA 25 JAAR DONDERDAG 14 FEBRUARI 2019 VANAF 14:30 VERMINDERD BEREIKBAAR

In verband met het 25 jarig bestaan zijn wij donderdag 14 februari vanaf 14:30 niet aanwezig.

Graag verzoeken wij u een e-mail te sturen naar support@pcamobile.com, dan pakken wij het zo spoedig mogelijk op.
Voor zeer dringende zaken staan wij telefonisch stand-by.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Support team

Release Notes Nemo5Android update vrijdag 1 februari 2019

Vrijdag 1 februari 2019 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Onderstaand leest u de release notes van Nemo5Android  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Nemo5Android

Nieuwe functionaliteit:

• Afspraak tijden
    In het taak details scherm is het nu mogelijk om de afspraak tijden te tonen. Voorwaarde is dat deze afspraak tijden zijn vastgelegd in Marlin en ook verstuurd worden naar Nemo5Android.

Verbeterde functionaliteit:

• Phil formulieren
    Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de formulier applicatie Phil, waarbij een crash verholpen is.
  • Barcode teken
    De weergave van de barcode in het taakdetailscherm is verbeterd. Dit voorkomt vreemde eindtekens in de barcode.
  • Crash verholpen afronden taak
    Er is een crash verholpen welke kon ontstaan tijdens het afronden van een taak
  • Taak referentie
    De taak referentie in Nemo5Android was niet meer zichtbaar. Deze functionaliteit is hersteld.
  • Archief Nemo5Android
    Het archief van Nemo5Android heeft nu ook een instelbare layout voor de takenlijst
  • Filteren op barcode
    Het filteren op barcode in de artikellijst (tegel materiaal) functioneerde niet meer. Deze functionaliteit is hersteld.
,

Kick off 2019 vrijdag 18 januari 2019 Vanaf 12:00 verminderd bereikbaar

In verband met de PCA Mobile Kick Off 2019 zijn wij vrijdag 18 januari vanaf 12:00 niet aanwezig.

Graag verzoeken wij u een e-mail te sturen naar support@pcamobile.com, dan pakken wij het zo spoedig mogelijk op.
Voor zeer dringende zaken staan wij telefonisch stand-by.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Support team

,

Verstoring Maandag 7 Januari en 9 Januari (Herstelwerkzaamheden uitgevoerd)

VERSTORING Maandag 7 januari Update (24:00)

Verstoring Maandag 7 Januari (Update)