Fijne feestdagen!

,

Coral Control: Slimmer, beter en sneller Vrijdag 12 Januari 2018

Beste relatie,

Vrijdag 12 januari 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe versie van Coral Control vrijgegeven.

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren wanneer Coral Control actief is.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

Coral Control

Verbeterde functionaliteit:

• Uitvoerenden tussen Gebruikers
    Wanneer in Coral een groepering of sortering is uitgevoerd kon het voorkomen dat uitvoerenden zichtbaar zijn in het tabblad gebruikers. Dit probleem is opgelost.
  • Coral Afscherming
    Bij het afschermen van Coral tabbladen zullen alle tabbladen zichtbaar zijn zonder tussen handeling.
  • Artikelen toekennen aan bedrijven
    In de applicatie Coral Control zijn 2 velden toegevoegd binnen de artikel stamgegevens. Aan elk artikel kan een bedrijf worden gekoppeld. Alleen dit bedrijf zal dit artikel kunnen zien.
    Daarnaast is er een extra knop toegevoegd ‘Voor alle bedrijven’. Met deze knop kan geconfigureerd worden of het betreffend artikel voor alle bedrijven zichtbaar wordt of juist niet.Afbeelding: Coral Control -> Stamgegevens -> Artikelen:

Nieuwe functionaliteit:

• Beheer geplande taken/jobs
    In Coral Control is een optie ‘CronJob‘ toegevoegd. Een extra sub tabblad in het licentiebeheer tabblad waarin het beheer van geplande taken/jobs uitgevoerd kan worden.
,

DerdenPortal: Slimmer, beter en sneller Vrijdag 12 Januari 2018

Beste relatie,

Vrijdag 12 januari 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe versie van het Derdenportal vrijgegeven.

Hoe ontvangt u de update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren wanneer het derdenportal actief is.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

Derdenportal

Verbeterde functionaliteit:

• Aantekening toevoegen
    Wanneer in de stamgegevens van een derde geen voor en achternaam is ingevuld kan er een foutmelding ontstaan. Deze foutmelding is zichtbaar bij het toevoegen van een aantekening op een taak. Deze fout is opgelost.
  • Automatisch verversen
    Er zijn verbeteringen doorgevoerd waardoor het derdenportal automatisch ververst.

Aankondiging: Update Vrijdag 12 januari slimmer, beter en sneller op de Productie omgeving

Vrijdag 12 Januari 2018 stelt PCA Mobile de nieuwe versie van Marlin beschikbaar in de Productie Omgeving. Naast de Marlin update worden er meer producten geüpdatet, namelijk: Nemo5Android, Coral Control, Journal en het Derdenportal.

Waarom dit bericht?
Om u alvast te informeren over deze aankomende update.  Binnenkort maken op deze support website de release notes bekend.

Vragen?
Neem contact met ons op via support@pcamobile.com of Tel: 0572-346659