Bezoek ons op de VSK Beurs!

Als partner van Gilde Software zijn wij 6-9 februari aanwezig op de VSK Beurs (stand D066, hal 9). Op de Gilde-stand kunt u nader kennismaken met PCA Mobile en onze expert-oplossingen voor resource- en projectplanning en mobiele werkprocessen.Gilde Software en PCA Mobile maken uw processen slimmer, beter en sneller. Komt u op bezoek? Wij zien u graag op de VSK!Klik hier voor meer info over de VSK beurs.
Source: PCA Mobile blog

,

Kick off 2019 vrijdag 18 januari 2019

In verband met de PCA Mobile Kick Off 2019 zijn wij vrijdag 18 januari vanaf 12:00 niet aanwezig.

Graag verzoeken wij u een e-mail te sturen naar support@pcamobile.com, dan pakken wij het zo spoedig mogelijk op.
Voor zeer dringende zaken staan wij telefonisch stand-by.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Support team

,

Update 12 Januari 2018 Succesvol afgerond

Beste gebruiker,

Zoals aangekondigd hebben wij vrijdag 12 januari updates vrijgegeven voor de volgende applicaties. Klik hier voor deze wijzigingen.

Kantoorapplicaties:
-Marlin
-Coral Control
-Journal
-Logistics
-DerdenPortal

Mobiele applicaties:
-Nemo5Android
-NextMo

Wij adviseren u de eerste maal na het opstarten van de kantoorapplicaties de CTRL + F5 toets uit te voeren.

Mocht u vragen hebben over deze update dan verzoeken wij u een melding aan te maken door te mailen naar support@pcamobile.com

Support team
PCA Mobile