Aan boord bij PCA Mobile: Dion Horsthuis. Hij stelt zich voor!

“Werken bij een nuchtere en innovatieve club waar op de juiste manier, in goed overleg, wordt samengewerkt. Vergelijkbaar met het opstappen op een zeiljacht en in overleg met je teamgenoten de goede handelingen uitvoeren op het juiste moment”, aldus Dion Horsthuis. Dion; een enthousiaste, authentieke en resultaatgerichte professional uit Drenthe stelt zich. Hiervoor werkte hij bij Canon Nederland. De fanatieke Dion was verantwoordelijk voor het geven van advies en verkoop van softwareoplossingen op het gebied van documentscanning, datacapturing en document/informatiemanagement. Naast zijn sales-activiteiten begeleidde Dion Canon partners bij het adviseren en het verkopen.Slimmer beter sneller“Ik ben goed in het ‘onboarden’ van nieuwe klanten, maar door mijn creativiteit nóg beter in het uitbouwen van bestaande relaties”. Dion ging op zoek naar een functie binnen een kleinere omgeving die meer kon bieden dan alleen sales. “Een nuchtere organisatie in een innovatieve omgeving”, was de ‘eis’. En zo raakte hij verzeild bij PCA Mobile als Business Consultant. “Het klinkt chique, maar ik heb een praktisch doel”, aldus Dion. In zijn rol binnen PCA Mobile wil hij bijdragen aan een proactieve samenwerking met klanten en partners.  Samen anticiperen op bewegingen die nodig zijn om de klanten van PCA Mobile nog slimmer, beter en sneller te bedienen. Hoger niveauDion wil niet alleen bestaande relaties naar een hoger niveau tillen, ook wil hij met zijn enthousiasme en gezonde dosis humor zijn kennis en ervaringen delen met nieuwe collega’s. Met een dikke 20 jaar ervaring is Dion een waardevolle toevoeging voor PCA Mobile. Dion’s uitspraak “kwaliteit is het voorkomen van toeval” sluit aan waar PCA Mobile continu op focust, namelijk kwaliteit leveren. Afsluitend voegt Dion toe: “Als fanatiek zeiler blijf ik binnen PCA Mobile dus eigenlijk hetgeen doen wat ik erg leuk vind; continue anticiperen op veranderende omstandigheden in dynamische omgevingen!”.
Source: PCA Mobile blog

,

Startpagina: SLIMMER, BETER EN SNELLER VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018

Beste relatie,

Vrijdag 16 februari 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe versie van de Startpagina vrijgegeven. In deze release worden er geen grote veranderingen doorgevoerd. Wel verbeteringen op de achtergrond

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

Startpagina

Verbeterde functionaliteit:

• Melding bij gebruik verouderde webbrowser
    Wanneer er wordt ingelogd met een verouderde webbrowser(versie) ontstaat er een melding. Een verouderde webbrowser(versie) kan leiden tot
    verminderde beveiliging en verslechterde prestaties. Klik hier voor een volledig overzicht van de ondersteundende webbrowser(versies)
,

2017: ons jaar in cijfers

Onze mooie resultaten delen we graag met jullie.Ondertussen zijn we 2018 vol energie gestart. Wij wensen iedereen een slimmer, beter en sneller 2018!
Source: PCA Mobile blog

,

VERANDERING VAN ONS UPDATESCHEMA IN 2019

,

RicoDispatch: SLIMMER, BETER EN SNELLER VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018

Beste relatie,

Vrijdag 16 februari 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe versie van RicoDispatch vrijgegeven. In deze release worden er geen grote veranderingen doorgevoerd. Wel verbeteringen op de achtergrond

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren wanneer Rico Dispatch actief is.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

RicoDispatch

Verbeterde functionaliteit:

• Snelheidsverbeteringen
    Er is een snelheidsverbetering doorgevoerd bij het ophalen en afronden van taken

Nemo5Android: SLIMMER, BETER EN SNELLER VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018

Beste relatie,

Vrijdag 16 februari 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe versie van Nemo5Android vrijgegeven. In deze release worden er geen grote veranderingen doorgevoerd. Wel verbeteringen op de achtergrond

Hoe ontvangt u deze update ?
Activeer de automatische update in de Google Playstore.

Mocht u deze optie niet geactiveerd hebben dan kunt u in de Google PlayStore de applicatie downloaden of updaten.
De installatie handleiding staat vermeld op onderstaande pagina: http://support.pcamobile.com/wp-content/uploads/2016/06/Nemo5Android-Installatie.pdf

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

Nemo5Android

Verbeterde functionaliteit:

• Ophalen vrije taken
    Een foutmelding bij het ophalen van vrije taken is opgelost
  • Weergave archief
    Bij het bladeren door het archief kunnen er dubbelingen ontstaan. Hierdoor zijn taken meerdere malen zichtbaar. Dit probleem is opgelost.
  • Zoeken klanten
    Bij het zoeken van klanten is het instelbaar dat alleen de klanten worden weergegeven die de optie ‘Op PDA‘ actief hebben. Hiervoor moet er een instelling worden omgezet, namelijk de instelling: Coral ->instellingen -> Nemo5Android -> Customer_search -> online_no_available_on_device
  • Snelheid zoeken klanten
    Er is een optimalisatie slag doorgevoerd waarbij het zoeken op klanten is versneld.

Marlin: Slimmer, beter en sneller Vrijdag 16 februari 2018

Beste relatie,

Vrijdag 16 februari 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe versie van Marlin vrijgegeven. In deze release worden er geen grote veranderingen doorgevoerd. Wel verbeteringen op de achtergrond

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren wanneer Marlin actief is.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

Marlin

Verbeterde functionaliteit:

• Weergave Planbord (witte vlakken)
    Op het Marlin planbord konden er witte  vlakken ontstaan wat resulteert in een incorrecte weergave. Dit probleem is opgelost
  • Weergave distributielijst
    In het distributielijst konden er witte vlakken ontstaan wat resulteert in een incorrecte weergave. Dit probleem is opgelost
  • Dupliceren en verplaatsen
    Er zijn verbeteringen doorgevoerd in het dupliceren en het verplaatsen van planning(en)
  • Omhoog springen Planbord
    Het probleem waarbij het planbord automatisch omhoog verspringt is opgelost
  • Weergave nieuw(e) Uitvoerenden
    Wanneer een nieuwe uitvoerende werd opgevoerd was deze niet gelijk zichtbaar. Deze melding kwam alleen voor wanneer de Cluster module actief is. Dit probleem is opgelost
  • Weergave Pop-up bij mouse-over
    Bij het slepen van de muis over een planblokje zal niet gelijk de Pop-up met taakinformatie getoond worden zijn. Dit kon hinderlijk zijn
  • Omhoog scrollen planning
    De functionaliteit is hersteld waarbij het mogelijk is om een te plannen planblokje omlaag of omhoog  te scrollen in het planbord
  • Routeoptimalisatie
    Verbeteringen doorgevoerd bij het uitvoeren van een routeoptimalisatie
  • Stops in de Landkaart (maps)
    Wanneer de landkaart (maps) in een tweede scherm werd geopend waren de stops niet zichtbaar. Dit is opgelost
  • Toevoegen documenten
    Bij het toevoegen van documenten kon er een (fout) melding ontstaan. Deze (fout) melding is opgelost