Kom SMART binnen bij ons!

Dat smarter better faster geen loze kreet is, bewijzen onze nieuwe deuren.Come in smart people. En: Fast way out. #livingthebrand #smarterbetterfaster
Source: PCA Mobile blog

Aanvoerder met frisse blik: Raymond de Groot!

Een aanvoerder; het zit in hem. Niet voor niets is hij dat van het eerste voetbal elftal van V.V. Bargeres (Emmen). Sinds 1 maart werkt hij bij PCA Mobile. “Doen wat je belooft, laten zien waar je voor staat en nuchterheid. Dat is PCA Mobile”, zegt Raymond de Groot.  Dienstverlener pur sang”Ik houd van een dienstverlenende rol. Maar ook van het op gang brengen van processen en de optimalisatie daarvan.” Eerder deed hij dat al bij Flexim na zijn studie Facility Management. De service-managementwereld is hem niet onbekend. Bij Flexim was hij ondermeer verantwoordelijk voor de hardservices van de Rabobank. “Doorpakken, organiseren en structuur aanbrengen,” dat zijn kwaliteiten die de fanatieke aanvoerder meebrengt.Sneller en beter optimaliserenAls consultant bij PCA Mobile wil Raymond het implementatietraject klantgericht aanvliegen. Door zijn frisse blik is hij in staat snel analyses te maken, wat resulteert in een scherpe inschatting van de klantwens. “Door systemen voor je te laten werken faciliteer je het juiste proces en kun je sneller en beter optimaliseren. Dát wil ik de klant brengen. Het moet de klant verder helpen, oftewel: ontzorgen,” legt Raymond uit.De beste planner!Slimmer, Beter, Sneller: De lijfspreuk van PCA Mobile nam Raymond de Groot al eerder erg letterlijk. Tijdens de speech van zijn afstuderen werd hij ‘de beste planner’ genoemd: hij liep voor op zijn eigen planning. Een goede match! Welkom Raymond.
Source: PCA Mobile blog

,

Actueel: Release Notes Update 16 Maart

Vrijdag 16 maart 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release vrijgegeven. In deze release worden er geen grote veranderingen doorgevoerd. Wel verbeteringen op de achtergrond. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren bij een eerste inlog actie.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com

Marlin

Verbeterde functionaliteit:

• Terughalen/uitgeven van planningen
    Bij het terughalen/uitgeven van planningen voor een gehele dag werden de planning(en) van de bovenste resource niet meegenomen. Dit probleem is opgelost
  • Verbeterde iconen
    Er is een update doorgevoerd in de iconen van Marlin. De kwaliteit van de iconen zijn verbeterd.
  • Contactpersoon gegevens
    In de ongeplande takenlijst zijn de contactgegevens ook toegevoegd aan de zichtbare kolommen. Deze kolommen kunnen niet gesorteerd worden

Logistics

Verbeterde functionaliteit:

• Leveranciers opslaan
    Bij het toekennen van meerdere leveranciers aan een artikel werden de wijzigingen niet opgeslagen. Dit probleem is opgelost.

Nemo5Android

Verbeterde functionaliteit:

• Instelling sync_retries uitgebreid
    Met de reeds bestaande  Coral instelling ‘sync_retries‘ kan bepaald worden hoe vaak een synchronisatie opnieuw wordt uitgevoerd wanneer deze niet gelukt is. In de nieuwe pogingen werden alleen de niet verzonden taakregistraties opnieuw verstuurd. In Nemo5Android is een aanpassing doorgevoerd zodat ook de activiteit registraties opnieuw gesynchroniseerd worden.
  • Activiteiten versturen
    Er is een probleem verholpen bij het versturen van activiteiten. Dit kon voorheen resulteren in missende activiteiten.
  • Crashes opgelost
    Enkele crashes zijn opgelost waaronder een crash bij het openen van de taak historie

NextMo

Verbeterde functionaliteit:

• Zichtbaarheid Landkaart
    Tijdens het handmatig boeken van uren bleef de landkaart in beeld staan. Hierdoor was het vrijwel onmogelijk om uren te boeken. Dit probleem is opgelost.