,

De roadmap voor digitalisering in de bouw- en installatiesector

Bezoek PCA Mobile tijdens het Congres Ketenstandaard 2018Op donderdag 7 juni 2018 organiseert Ketenstandaard een toonaangevend en inspirerend congres in Hart van Holland, Nijkerk. De Bouwagenda is duidelijk: we staan voor uitdagingen. Hoe gaan we die uitdagingen aan? Tijdens het congres met de titel “De roadmap voor digitalisering” krijgen bezoekers door middel van talkshows onder leiding van Roelof Hemmen en interessante breakout- en kennisessies een compleet overzicht van de actuele digitale ontwikkelingen, mogelijkheden en projecten die leiden tot een sterkere bouw- en installatiesector. Een congres dat u zeker niet mag missen! Deelname is gratis en als u wilt kunt u kosteloos gebruik maken van de lunch.PCA Mobile neemt deel aan het congres en verzorgt daarnaast een break-outsessie: “Ketenintegratie? Bundel uw krachten”, wat plaats vindt tussen 11:45 en 12:10 uur. Tijdens deze sessie gaan wij dieper in op uw rol in de keten en leggen wij uit welke resultaten u kunt behalen door krachten te bundelen. PCA Mobile vertelt u graag hoe u samen slimmer, beter en sneller kunt worden. Spart u mee?Inschrijven voor het congres en de breakoutsessie van PCA Mobile kan via de volgende link:https://www.ketenstandaard.nl/de-roadmap-voor-digitalisering/breakout-sessies/
Source: PCA Mobile blog

Actueel: Release Notes Update 15 Juni

Vrijdag 15 juni 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release vrijgegeven. Deze release bevat o.a. een eerste versie van de teamfunctionaliteit voor Marlin. Een krachtige nieuwe module voor het plannen van teams.
Standaard is deze module niet ingeschakeld. Interesse? Wij vertellen u graag meer over deze module. Neem hiervoor contact op met de sales afdeling van PCA Mobile tel: 0572-356655

Lees verder wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren bij een eerste inlog actie.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail of bel 0572-346659 of support@pcamobile.com


Coral Control

Nieuwe functionaliteit:

 • Teamfunctionaliteit
  Marlin bevat een eerste versie van de teamfunctionaliteit. Het beheer van teams wordt gedaan in de applicatie Coral. In deze release van Coral is functionaliteit toegevoegd voor het aanmaken, wijzigen en verwijderen van teams.

Verbeterde functionaliteit:

 • Rico teamleider rol
  In Coral is een optie toegevoegd om voor een uitvoerende aan te geven of deze een (Rico) teamleider is. Met de teamleider rol kunnen uren worden geboekt voor meerdere medewerkers.

 Marlin

Nieuwe functionaliteit:

 • Teamfunctionaliteit
  In de release van 15 juni is de eerste versie van de teamfunctionaliteit geïmplementeerd. Een krachtige functie voor het plannen van teams. Meer informatie neem dan contact op met de sales afdeling van PCA Mobile.
  Deze module is standaard niet geactiveerd.

Derdenportal

Verbeterde functionaliteit:

 • Referentie veld toegevoegd
  Het derdenportal toont een extra veld: Referentie. Een veel gebruikt veld die nu ook zichtbaar is in het derdenportal.

PCA nieuwe hoofdsponsor Kwiek

PCA heeft zich gepresenteerd in het fonkelnieuwe Raalter sportcomplex Tijenraan als nieuwe hoofdsponsor van Dames 1, van handbalvereniging Kwiek. Een doordachte keuze want hiermee zet PCA een nieuwe trend: inhoud geven aan het hoofdsponsorschap. Naast nieuwe outfits en een sponsorbijdrage gaat PCA de technische staf adviseren hoe data het team meer inzicht kan geven waardoor er slimmer, beter en sneller getraind en gespeeld kan worden. Het gezamenlijke doel? Maximale progressie boeken en snel terug naar de eredivisie.Vuvuzela’s in club-kleurAanmoedigen, daar start alles mee. Het viel PCA op dat het normaliter wat rustig is op de tribune. ‘Tijd voor verandering!’ Daarom deelde PCA knalrode vuvuzela’s uit op de tribune, zodat iedere supporter kon helpen met het aanmoedigen. De wedstrijd eindigde in een zwaarbevochten 29-28 overwinning op Voorwaarts. Die club speelde nog voor de winst in de nacompetitie. Kwiek won en daarmee is de positieve sfeer en de toon voor het komende seizoen gezet!Slimmer beter snellerMaurice Tijs, eigenaar PCA vertelt: “Kwaliteit is het uitsluiten van toeval. En daar gaan wij Kwiek bij helpen. Bovendien past het lokale sponsorschap perfect in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze prachtige handbalclub zocht een nieuwe hoofdsponsor en de timing is perfect. Er is een nieuwe accommodatie en nieuw bestuur. Komend seizoen is er een nieuwe hoofdtrainer en wij mogen aansluiten als nieuwe hoofdsponsor. Wij kunnen meedenken en adviseren rondom het gebruik van data. Voor klanten is het ons dagelijks werk, maar in de handbalwereld is de toepassing van data nog minimaal. Het omarmen van data-gedreven verandering is voor Kwiek en PCA een geweldige kans!”Promoveren is het gezamenlijke doelHet bestuur en de dames van Kwiek zijn ontzettend enthousiast. Bij de presentatie van het nieuwe wedstrijdshirt vertelden zij: “We willen natuurlijk promoveren. Onze nieuwe coach staat vol energie klaar om ons weer naar ons oude niveau terug te brengen. Dat onze hoofdsponsor daar ook een rol in kan spelen is nieuw en natuurlijk fantastisch!” Bij de shirt-presentatie van PCA, gaf de vertrekkende sponsor (Klink-Nijland)het stokje door aan de nieuwe hoofdsponsor (PCA) van Kwiek.https://www.pcamobile.com/nieuws/pca-nieuwe-hoofdsponsor-kwiek/
Source: PCA Mobile blog