,

AANKONDIGING: UPDATE Project 26 MEI 2017

Geachte relatie,

Op vrijdag 26 mei 2017 is het zover. Er gaan releases plaatsvinden van een aantal van onze producten. Waaronder Project.
De release zal op 26 mei vanaf 17:00 gepromoveerd worden naar de productieomgeving.

Onderstaand kunt u de release notes lezen voor deze update.
Voor vragen over deze release kan er contact worden opgenomen met de Supportafdeling Tel: 0572-346659 of support@pcamobile.com

Project

Verbeterde functionaliteit:

• Taken verschuiven in Project

Het is mogelijk om taken te verschuiven in project. In eerdere situaties werd de taak verplaatst en bleef deze ingepland.
In de nieuwe release zal er bij het verschuiven van een taak een bevestiging vraag naar voren komen of de bestaande planningen mee geschoven moeten worden.

• Voortgang automatisch plannen

Bij het klikken op de knop Plannen is er nu een laad scherm te zien waardoor het duidelijker is welke actie bezig is.

• Automatische ververs actie

Bij het automatisch plannen was een handmatige ververs actie nodig om de geplande taakt te zien. Dit is opgelost zodat het scherm automatisch ververst wordt.

• Verbeterde lay-out Hints

De hints bij een project/taak worden nu duidelijk weergegeven. Hierdoor is de informatie duidelijker inzichtelijk .

• Uitklappen Project

Bij het uitklappen van een project, was na een ververs actie het volledige menu weer ingeklapt. Dit is opgelost waarbij na een ververs actie dezelfde menu’s nog actief zijn.

• Mijlpaal toevoegen

Bij het opslaan van een mijlpaal kan er een (fout) melding ontstaan waardoor een mijpaal niet werd opgeslagen. Deze fout is opgelost.

Nieuwe functionaliteit:

• Bedrijfskalender

Project houdt rekening met de bedrijfskalender die ingevoerd kan worden in de applicatie Coral. In deze bedrijfskalender kunnen uitzonderingen worden toegevoegd
waarbij dagen aangegeven kunnen worden waarop niet gewerkt wordt.  Een voorbeeld hiervan zijn feestdagen. In de diverse berekeningen van Project worden deze dagen uitgesloten als werktijd.

• Import Projecten

Het is mogelijk om projecten te importeren door middel van de import knop: ‘Project Toevoegen’.

Hoe ontvangt u de update ?

Na de update op 26 mei 2017  adviseren wij u eenmalig via de ctrl + F5 (windows) toetscombinatie de website van Project te herladen.