RELEASE NOTES UPDATE 16 NOVEMBER

Vrijdag 16 november 2018 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update voor de kantoor applicaties automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren bij een eerste inlog actie.
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Algemeen

• Ondersteuning Noors, Spaans en Italiaans
    Onze applicaties ondersteunen vanaf komend release ook de Noorse, Spaanse en Italiaanse vertaling.

Marlin

Verbeterde functionaliteit:

• Werktijd berekening
    De berekening in werktijden is gewijzigd van minuten naar seconden. Dit om de routeoptimalisatie functionaliteit nauwkeuriger te maken.

Coral

Verbeterde functionaliteit:

• Openen PDF registratie overzicht
    Bij het openen van het registratie overzicht (PDF)  in het tabblad ‘taken’ kon er een foutmelding ontstaan. Deze foutmelding is opgelost.

Project

Verbeterde functionaliteit:

• Diverse bugfixes
    Er zijn diverse bugfixes doorgevoerd  voor een verbeterde werking

Mason

Verbeterde functionaliteit:

• Diverse bugfixes
    Er zijn diverse bugfixes doorgevoerd  voor een verbeterde werking

Logistics

Verbeterde functionaliteit:

• Toevoegen artikelen
    Tijdens het toevoegen van een artikel kan er een situatie ontstaan waarbij de prijs niet altijd bewaard wordt. Dit probleem is opgelost.

Nemo5Android

Verbeterde functionaliteit:

• Bestelling versturen
    Wanneer er geen bestelregels waren kon er wel een bestelling verstuurd worden. Dit probleem is opgelost.
  • Tegel formulieren
    Er zijn bugfixes doorgevoerd voor een verbeterde werking van keuzelijsten in formulieren
  • Registratie overzicht ‘null’ tekst
    Wanneer een uitvoerende geen voor of achternaam heeft in Coral, toonde Nemo5android de tekst ‘null’ in diverse registratie overzichten. Dit probleem is opgelost.
  • Tegel urenoverzicht
    Een crash in het urenoverzicht tegel is verholpen.
  • Tegel weergave
    Tegels worden nu beter aangepast of het schermformaat van een toestel.
  • Urenregistratie
    Bij het handmatig toevoegen van uren kon er een situatie ontstaan waarbij de toegevoegde uren niet opgeslagen werden. Dit probleem is opgelost.
  • Documenten
    Er kon een situatie ontstaan waarbij documenten gekoppeld op een taak niet zichtbaar zijn. Dit probleem is opgelost.
  • Indirecte uren
    Bij het wisselen van indirecte codes (tegel activiteiten) bleef altijd de eerst gekozen code actief. Dit is opgelost.
  • Geheugen optimalisatie Android 5 of lager
    Er zijn optimalisaties doorgevoerd m.b.t. het geheugen gebruik op oudere Android versies. Voorheen kon Nemo5Android crashen. Dit is opgelost.