Vrijdag 1 februari 2019 vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Onderstaand leest u de release notes van Nemo5Android  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Nemo5Android

Nieuwe functionaliteit:

• Afspraak tijden
    In het taak details scherm is het nu mogelijk om de afspraak tijden te tonen. Voorwaarde is dat deze afspraak tijden zijn vastgelegd in Marlin en ook verstuurd worden naar Nemo5Android.

Verbeterde functionaliteit:

• Phil formulieren
    Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de formulier applicatie Phil, waarbij een crash verholpen is.
  • Barcode teken
    De weergave van de barcode in het taakdetailscherm is verbeterd. Dit voorkomt vreemde eindtekens in de barcode.
  • Crash verholpen afronden taak
    Er is een crash verholpen welke kon ontstaan tijdens het afronden van een taak
  • Taak referentie
    De taak referentie in Nemo5Android was niet meer zichtbaar. Deze functionaliteit is hersteld.
  • Archief Nemo5Android
    Het archief van Nemo5Android heeft nu ook een instelbare layout voor de takenlijst
  • Filteren op barcode
    Het filteren op barcode in de artikellijst (tegel materiaal) functioneerde niet meer. Deze functionaliteit is hersteld.