,

Release Notes Nemo5Android update Donderdag 28 februari

Donderdag 28 februari vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Onderstaand leest u de release notes van Nemo5Android  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Nemo5Android

Nieuwe functionaliteit:

• Afspraak gegevens
    Afspraak gegevens uit Marlin zijn nu ook zichtbaar in Nemo5Android (voorwaarde is wel dat deze gegevens verstuurd worden).
  • Aanmaken van een MobileCreatedTask op basis van een installatie
    Het is mogelijk om een MobileCreatedTask aan te maken op basis van een installatie. Neem contact op met ons voor inrichting van deze functionaliteit (support@pcamobile.com).

Verbeterde functionaliteit:

• Bellen vanuit het archief
    Het is nu mogelijk om vanuit het archief te bellen. In het archief wordt het telefoonnummer gemarkeerd zodat deze gebeld kan worden (voorwaarde is wel dat er een SIM kaart met abonnement aanwezig is in het device).
  • Takenlijst blijft laden
    Bij het terugkeren naar de takenlijst bleef deze soms laden en kon er een crash ontstaan. Dit probleem is opgelost.
  • Weergave naam bij aanmaken taak
    De klantnaam wordt nu ook getoond bij het aanmaken van een taak.
  • Verwijderen repeterend formulier
    Het is mogelijk om in de Phil applicatie een ingevuld formulier te verwijderen. Wanneer je dit doet met repeterend formulier worden alle ingevulde formulieren verwijderd. Dit is niet wenselijk. In deze versie wordt alleen het betreffend formulier verwijderd i.p.v. alle formulieren.
  • Schijfrechten bij download
    Voor het downloaden van documenten wordt gecontroleerd of NeMO5 wel schrijfrechten heeft, om het bestand op te slaan. Dit voorkomt onnodige synchronisatie en bij behorend dataverbruik.
  • Ophalen vrije opdrachten
    Bij het ophalen van de vrije taken kan ook bepaald worden of de vakman wel beschikbaarheid heeft. Het bepalen van de beschikbaarheid werd uitgevoerd met een verkeerde start en einddatum. Dit probleem is opgelost.