RELEASE NOTES NEMO5ANDROID UPDATE MAANDAG 29 APRIL

Maandag 29 April vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Hoe kunt u zien of u over de laatste versie beschikt ?
Start hiervoor Nemo5Android en klik links in het menu. De laatste versie is 2.5.67

Onderstaand leest u de release notes van Nemo5Android  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Nemo5Android

Nieuwe functionaliteit:

• Phil verbruikte eenheid in query
    Het is nu mogelijk om via Phil (formulier applicatie) door middel van query’s de verbruikte eenheid van artikelen op te halen.
  • Historie op basis van installatie
    De historie van een taak kan nu ook opgehaald worden op basis van een installatie. Hiervoor moet de parameter ‘task_history_key’ op ‘installation‘ worden gezet’

Verbeterde functionaliteit:

• Tijdsynchronisatie
    Nemo5Android controleert bij het starten de tijd met een tijdserver. Dit voorkomt ‘afwijkende/negatieve’ uren registraties wanneer de klok van het device niet correct staat.
  • Verwijderen teksten
    Bij het verwijderen van teksten, zoals oplossingsteksten of opmerkingsteksten komt er een extra bevestiging POP-up. Hierdoor kan de verwijdering nog geannuleerd worden.
  • Gerelateerde taken
    In het menu gerelateerde taken kan de vakman naam weer zichtbaar gemaakt worden.
  • Magazijn selectie verbruikt materiaal
    Bij het toevoegen van verbruikt materiaal is het mogelijk om een magazijn te selecteren. Hiervoor moet de parameter ‘Choosewarehouse‘ op ‘true‘ gezet worden.
  • MobileCreatedTask Spoed
    Bij het aanmaken van een MobileCreatedTask kan er nu worden aangegeven of een opdracht spoed heeft. De opdracht wordt dan op het aanmaak tijdstip aangemaakt. Hiervoor moeten parameters
    worden ingesteld. Neem hiervoor contact op met de support afdeling (support@pcamobile.com)
  • Vrije opdrachten Slaapstand
    Vrije opdrachten blijven zichtbaar nadat het device in slaapstand is geweest
  • Uitvoerenden tonen Regio
    Het is mogelijk om alleen de uitvoerenden te tonen die aan dezelfde regio zijn gekoppeld, voor het toevoegen van uren.
  • Artikelomschrijving
    Nemo5Android toont nu artikelomschrijvingen t/m 255 karakters, voorheen was dit t/m 70 karakters.
  • Artikel synchronisatie
    Er is een probleem opgelost waarbij niet alle artikelen gesynchroniseerd werden met Nemo5Android.