RELEASE NOTES EXPORT UPDATE 9 MEI 2019 ACCEPTATIE OMGEVING

Donderdag 9 mei 2019 vanaf 17:00 wordt de nieuwe release van de Export Module vrijgegeven op onze Acceptatie omgeving. De productie omgeving (production.pcamobile.com) zal later volgen.

Op welke omgeving werk ik ?
Wanneer u inlogt kunt u aan de hand van de website zien in welke omgeving u werkt. Wanneer de website begint met https://acceptatie.pcamobile.com… Dan is deze update voor u van toepassing.