RELEASE NOTES CORAL UPDATE 23 MEI 2019

Donderdag 23 mei 2019 vanaf 18:00 wordt de nieuwe release van Coral vrijgegeven op onze productie omgeving.

Op welke omgeving werk ik ?
Wanneer u inlogt kunt u aan de hand van de website zien in welke omgeving u werkt. Wanneer de website begint met https://production.pcamobile.com… Dan is deze update voor u van toepassing.

Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 uit te voeren bij een eerste inlog actie.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie:  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Coral

Nieuwe functionaliteit:

  • Update framework
    Het framework waarin Coral is ontwikkeld is geupdate naar een nieuwere versie.

Verbeterde functionaliteit:

  • Verbeterde authenticatie
    Er is een verbeterde authenticatie doorgevoerd welke van toepassing is na het inloggen. Dit vergroot de veiligheid van uw omgeving.
  • Opslaan instellingen
    Gewijzigde instellingen werden niet altijd opgeslagen. Dit probleem is opgelost.
  • Strengere controle invoer werktijden
    Er wordt strenger gecontroleerd op de invoer van  werktijden