RELEASE NOTES Call-Intake, Enduserportal, Marlin Project, Logistics, Mason, WatchIT, Rico, RicoDispatch en Derdenportal 23 MEI 2019 DIVERSE APPLICATIES

Donderdag 23 mei 2019 vanaf 18:00 wordt de nieuwe release van alle applicaties vrijgegeven op onze productie omgeving.
U vindt de release notes van de applicaties Clark Reporting, Coral, Export, Marlin en NextMo  in eigen berichten. In deze applicaties is namelijk meer gewijzigd.

Op welke omgeving werk ik ?
Wanneer u inlogt kunt u aan de hand van de website zien in welke omgeving u werkt. Wanneer de website begint met https://production.pcamobile.com… Dan is deze update voor u van toepassing.