,

RELEASE NOTES NEMO5ANDROID UPDATE MAANDAG 29 JULI

Maandag 29 Juli vanaf 17:30 wordt de nieuwe release van Nemo5Android vrijgegeven. Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
De Nemo5Android applicatie wordt afhankelijk van de Google Play Store instellingen geüpdatet. Dit kan handmatig of automatisch zijn. Controleer in de Google PlayStore of u beschikt over de meest recente versie.

Hoe kunt u zien of u over de laatste versie beschikt ?
Start hiervoor Nemo5Android en klik links in het menu. De laatste versie na deze update is 2.5.79

Onderstaand leest u de release notes van Nemo5Android  Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Nemo5Android

Verbeterde functionaliteit:

• Aanmaken spoedopdracht
    Bij het aanmaken van een spoedopdracht werd deze niet gelijk in Marlin ingepland. Deze functionaliteit is hersteld.
  • Tonen installatie historie
    De functionaliteit voor het tonen van de historie op basis van installaties is hersteld.
  • Klant historie
    Bij het opvragen van de klant historie vanuit taak details en bij het aanmaken van een nieuwe taak, kan nu ook op adres worden gezocht, in plaats van klant extern nummer.
  • SSL update
    Er is een update doorgevoerd m.b.t. SSL verbinding. Dit voorkomt foutmelding op oudere Android devices m.b.t. SSL
  • Communicatie
    Er zijn verbeteringen doorgevoerd voor het (oneindig) communiceren van Nemo5Android