RELEASE NOTES MARLIN SERVICE EN MARLIN PROJECT UPDATE 8 OKTOBER 2019

Dinsdagavond 8 oktober 2019 vanaf 18:00 wordt de nieuwe release van Marlin Service en Marlin Project vrijgegeven op onze productie omgeving.

Op welke omgeving werk ik ?
Als de website begint met https://production.pcamobile.com is deze update voor u van toepassing.

Deze release bevat diverse verbeteringen. Lees wat er slimmer, beter en sneller wordt!

Hoe ontvangt u deze update ?
Wanneer u na deze release datum inlogt ontvangt u de update automatisch. We adviseren u alleen eenmalig de toetscombinatie CTRL + F5 (Windows) of CMD + R (Apple) uit te voeren bij een eerste inlog actie.

Onderstaand leest u de release notes van deze versie: Vragen? mail naar support@pcamobile.com

Marlin Service

Verbeterde functionaliteit:

• Geen taken zichtbaar in ongeplande takenlijst:
    Er kon een situatie ontstaan waarbij er geen taken zichtbaar werden in de ongeplande takenlijst. Dit probleem is opgelost.
  • Foutmelding in maandweergave:
    Er kon een situatie ontstaan waarbij Marlin een onbekende foutmelding gaf in de Maandweergave. Dit probleem is opgelost.
  • Planvoorstel verschil:
    Er kon een situatie ontstaan waarbij Marlin voor 1 taak verschillende planvoorstellen gaf tussen het voorstelvenster en planbord. Dit probleem is opgelost.

Marlin Project

Verbeterde functionaliteit:

• Performance verbetering:
    Er is een snelheidsverbetering doorgevoerd in Marlin Project. Marlin Project zal sneller laden bij het opstarten en tijdens het werken in Marlin Project.
  • Taken verwijderd i.c.m. Marlin Service
    Er kon een situatie ontstaan waardoor geplande taken in Marlin Service ongewenst verwijderd werden door een probleem binnen Marlin Project. De melding kon in specifieke situaties alleen naar voren komen bij gebruik van de combinatie Marlin Project en Marlin Service.