Heeft u per mail geen update ontvangen over de verstoring ? Laat dit weten door te mailen naar support@pcamobile.com, wij voegen dan uw e-mail adres toe aan de mailinglijst

Donderdag 6 Juni 2019 (Probleem Opgelost)
De verstoring is opgelost. Onze hosting partij gaat verder onderzoek doen naar de oorzaak. Zodra dit bekend is sturen wij een RCA (root cause analyse) m.b.t. dit probleem.

Donderdag 6 Juni 2019 (Update)
Er is contact met onze hosting provider. Zij helpen in het onderzoek.

Donderdag 6 Juni 2019
Momenteel is er een verstoring op de productie omgeving. Hierdoor is het starten van de cloud applicaties (kantoor en mobiel) niet mogelijk. Er wordt met urgentie onderzoek verricht.

storing