Om u beter van dienst te zijn bieden wij u een service aan om op afstand uw computer over te nemen. Wij maken hierbij gebruik van het software programma Teamviewer.

Klik op onderstaand icoon om de teamviewer software te downloaden en te starten. Wij helpen u graag verder met verdere instructies omtrent dit programma.

hulpopafstand

Indien u over een Remote support contract beschikt kunt u onderstaand naar uw remote support beheers pagina gaan door op het logo te klikken.