,

AANKONDIGING: UPDATE Marlin 26 MEI 2017

Geachte relatie, Op vrijdag 26 mei 2017 is het zover. Er gaan releases plaatsvinden van een aantal van onze producten. Waaronder Marlin. De release zal op 26 mei vanaf 17:00 gepromoveerd worden naar de productieomgeving. Onderstaand kunt u de release notes lezen voor deze update. Voor vragen over deze release kan er contact worden opgenomen met de Supportafdeling Tel: 0572-346659 of support@pcamobile.com Marlin […]

,

Aankondiging: Update Derdenportal 26 Mei 2017

Geachte relatie, Op vrijdag 26 mei 2017 is het zover. Er gaan releases plaatsvinden van een aantal van onze producten. Waaronder het Derdenportal. De release zal op 26 mei vanaf 17:00 gepromoveerd worden naar de productieomgeving. Onderstaand kunt u de release notes lezen voor deze update. Voor vragen over deze release kan er contact worden opgenomen met de Supportafdeling Tel: 0572-346659 of […]

Twentse pompen-specialist Inventflow groeit uit tot internationaal servicebedrijf

Gestart als een handelsonderneming, maar uitgegroeid tot accuraat handelend servicebedrijf: dagelijks zijn er 10 monteurs van het Twentse Inventflow onderweg. “En onze monteurs worden steeds belangrijker.” Clemens Perik vertelt: “Onze meerwaarde zit namelijk in het plaatsen, onderhouden en inspecteren van pompen en kleppen bij brouwerijen, zuivel- en frisdrankproducenten. Stel, een klant meldt een storing. Dan […]

Triada Woondiensten toekomstproof (dat wordt gevierd!)

Aan de overkant van de IJssel ligt Heerde. Hier verhuurt en verkoopt Triada Woondiensten woningen. Samen met onze partner Aareon (die vanuit Emmen software levert voor vastgoedbedrijven) werd er hard gewerkt aan een upgrade. De software bij Triada is vervangen door een nieuwe versie van het ERP-systeem: een van de meest vooruitstrevende platformen. Ook de […]

Klant Delta Wonen zojuist live

Op oa. LinkedIn en Twitter publiceerde woningcorporatie Delta Wonen zojuist dat ze een mijlpaal bereikt hebben. Fantastisch om te zien hoe bevlogen onze klanten (met ons) zijn. Met het nieuwe systeem (Marlin) werken ze een stuk efficiënter. Klanten worden sneller geholpen. En voor hun vakmannen is het vanaf vandaag ook prettiger weken. Zij zijn trots… Wij […]

‘Het bedrijfsproces mag nooit stil liggen’

Verzekeraars en bedrijven kennen de weg naar Novanet. Beschadigde puien en keukens, vloerbedekking, gietvloeren, meubels en sanitair repareert het Utrechtse bedrijf vakkundig. Onder het mom ‘er wordt nog te veel afgedankt en vervangen, terwijl dat niet nodig is’, trekken zo’n 45 monteurs en projectleiders dagelijks het land in.“Bij een schade maken onze monteurs foto’s, voor […]

Domesta live!

Sinds 2010 is Domesta een tevreden afnemer van de mobiele apps van PCA Mobile. Gisteren is ook het planbord vanuit onze cloud in gebruik genomen. Goede reden voor een traktatie bij de koffie. Source: PCA Mobile blog

Weg doordruk-blok met onleesbaar handschrift

“Monteurs met een doordruk-blok, soms onleesbaar voor de administratief medewerkster die de gegevens over moet nemen en in moet kloppen… Excel-lijstjes… Iedereen kent het. Het is veel werk, binnen een bedrijf worden dezelfde gegevens vaak dubbel opgeslagen en de kans op fouten is groot,” legt Harold Timmer van Newbase uit. “Door ons softwaresysteem, gekoppeld met […]

Feedback van klanten omzetten naar kansen

“Luisteren naar de klant klinkt logisch. Door-vragen geeft soms nieuwe inzichten, die ook op de lange termijn omgezet kunnen worden naar mooie kansen.” Johan Mulders versterkt sinds kort de afdeling Support bij PCA Mobile en denkt nu al door over zijn rol op de lange termijn. Hij zet zijn ervaringen bij andere bedrijven meteen om […]

Nieuwe Release Nemo5Android 3 Maart 2017

Geachte relatie, Afgelopen vrijdag 24 februari stond er een update gepland van de applicatie Nemo5Android. Deze update is vanwege een gevonden issue i.c.m. Android 7 geannuleerd. Wij gaan een kleine aanpassing doorvoeren in de applicatie en deze versie uitvoerig testen. Vrijdag 3 Maart wordt deze versie vrijgegeven in de Google Play Store en is deze eind van […]