“Luisteren naar de klant klinkt logisch. Door-vragen geeft soms nieuwe inzichten, die ook op de lange termijn omgezet kunnen worden naar mooie kansen.” Johan Mulders versterkt sinds kort de afdeling Support bij PCA Mobile en denkt nu al door over zijn rol op de lange termijn. Hij zet zijn ervaringen bij andere bedrijven meteen om […]

Nieuwe Release Nemo5Android 3 Maart 2017

Geachte relatie, Afgelopen vrijdag 24 februari stond er een update gepland van de applicatie Nemo5Android. Deze update is vanwege een gevonden issue i.c.m. Android 7 geannuleerd. Wij gaan een kleine aanpassing doorvoeren in de applicatie en deze versie uitvoerig testen. Vrijdag 3 Maart wordt deze versie vrijgegeven in de Google Play Store en is deze eind van […]

Update: Coral 24 februari 2017

Geachte relatie, Op vrijdag 24 februari 2017 is het zover. Er gaan releases plaatsvinden van een aantal van onze producten. Waaronder Coral. Er zijn hierin bugs opgelost en verbeteringen aangebracht. Onderstaand kunt u de release notes lezen voor deze Coral update van februari 2017. Voor vragen over deze release kan er contact worden opgenomen met de Supportafdeling Tel: […]

Update: Clark Reporting 24 februari 2017

Geachte relatie, Op vrijdag 24 februari 2017 is het zover. Er gaan releases plaatsvinden van een aantal van onze producten. Waaronder Clark Reporting. Er zijn hierin verbeteringen aangebracht. Onderstaand kunt u de release notes lezen voor deze Clark Reporting update van februari 2017. Voor vragen over deze release kan er contact worden opgenomen met de Supportafdeling Tel: 0572-346659 […]

Update: Marlin 24 februari 2017

Geachte relatie, Op vrijdag 24 februari 2017 is het zover. Er gaan releases plaatsvinden van een aantal van onze producten. Waaronder Marlin. Er zijn hierin bugs opgelost en verbeteringen aangebracht. Onderstaand kunt u de release notes lezen voor deze Marlin update van februari 2017. Voor vragen over deze release kan er contact worden opgenomen met de Supportafdeling […]

2Jours en PCA Mobile samen op Bouwbeurs

“Voor bedrijven die actief zijn in de bouw, is onze samenwerking zeer interessant” vertelt Etienne Journée enthousiast. De samenwerking draagt de naam Standvanzaken.nu en dat is precies wat het is. “Realtime, nú, zien waar je bedrijf staat. Van calculatie tot uitvoering. Wat de status van een opdracht is. Welke taken elke medewerker doet. Of er […]

http://standvanzaken.nu

Een Sallandse samenwerking voor bouwtechnische bedrijven die willen weten wat de stand van zaken is. In de calculaties, de planning en in de uitvoering. Hiervan gaat u meer horen in 2017! Source: PCA Mobile blog